Ali iščete poslovne priložnosti? Ste pomislili na čistilni servis?

Ker je današnji življenjski slog postal vse bolj natrpan in ljudje domove zapuščajo vse prej, ter vanje prihajajo vse kasneje, je njihova potreba po pomoči na domu postala vse večja. Prav zato je vse več povpraševanja po delu čiščenja in gospodinjske pomoči, ki lahko zelo zaposlenim ljudem omogoči eno skrb manj. Čistilni servis je zato lahko dobra in enostavna rešitev, saj ni primeren le za čiščenje poslovnih prostorov ampak tudi stanovanj. Seveda pa je za tiste, ki se ukvarjajo z podjetništvom in želijo čisto delovno mesto, še primernejše. Ne le, da po ugodni ceni lahko kakovostno opravijo delo, z rednim čiščenjem tudi zagotovijo prijetno in varno okolje vaših zaposlenih.

Z čistilnim servisom lahko zato pripomorete k marsikateri izboljšavi tako v podjetjih, kot v zasedenih domovih, kjer ljudje preprosto ne zmorejo vsega čiščenja opraviti sami. Možnosti za ustanovitev je več, kot denimo s. p. ali d. o. o. – preprosto preko točke VEM, tako da bo ustanovitev potekala povsem nemoteno. Čistilni servis lahko registrirate celo kot popoldanski s. p. in se z njim ukvarjate poleg že obstoječe službe. Seveda pa boste s časoma postali že uspešnejši in boste začutili potrebo po pomoči. Tudi z zaposlitvijo delavcev ne boste imeli težav, saj boste vse obveznosti enostavno lahko opravili tudi preko VEM točke, kot denimo prijavo v nekatera zavarovanja, ki so obvezna.

Čistilni servis je torej odlična poslovna priložnost, a jo morate znati dobro izkoristiti. Danes je namreč konkurenca vse višja in morate znati izstopati od večine. Poskrbite za kakovostna čistila, ugoden delovnik in predvsem izobraževanja za zaposlene – le tako boste lahko postali ne samo dober ampak tudi kakovosten čistilni servis. Pozanimajte o čistilnih servisih že danes in dobre priložnosti za dodaten zaslužek ne zapravite!