Apartmaji Pri Leju v Bovcu

V današnjem članku bomo govorili o preživljanju dopusta v naravi in sicer natančneje v Bovcu in njegovi okolici, predstavil pa vam bom tudi eno opcijo nastanitev, kot je npr. apartmaji Bovec.

Omenjeni kompleks je primeren za dopustovanje posameznikov, parov ali pa večjih družin, v svoje prostore pa sprejme do sedem oseb. Apartma je popolnoma nov, kar pomeni, da vas čaka domača a vseeno moderna oprema. Sodobno opremljena kuhinja vam omogoča pripravo slastne domače hrane tudi med dopustom. Klimatska naprava v kompleksu bo poskrbela, da vam tudi v najtoplejših poletnih mesecih ne bo vroče, letni vrt pa vam bo omogočal pripravo slastnih piknikov in nepozabnih druženj ob poletni večerih.

Apartma se nahaja v Bovcu in sicer ne prav daleč od najlepše Slovenske reke Soče, katere lepote je v svojih verzih opisoval znani pesnik Simon Gregorčič poleg ostalih pesnikov. Dopustovanje v tem kraju Slovenije je svojevrstna izkušnja saj so okoliški kraji in ponudba primerni tako za aktivne, kot tudi malce manj aktivne dopustnike. Blizu pa je potekala tudi pomembna Soška fronta, zato vas čaka tudi veliko zanimivih muzejev takšnih in drugačnih zbirateljev. Okoliške reke so bistro čiste, sicer mrzle a v toplejših poletnih mesecih je mogoče tudi kopanje. Reka Soča ima veliko pritokov, mogoče je najbolj poznan pritok reka Nadiža in Napoleonov most čez to reko. V okolici imate veliko kampov v katerih lahko za nizko ceno prenočite kak dan in se tako povežete z naravo.

Vsekakor je tak način dopusta izvrsten in, ko ga boste enkrat preizkusili se ne boste nikoli vračali v utečeno dopustovanje ob morju ali v toplicah. Svetujem vam, da svoje termine za namestitev rezervirate dovolj zgodaj in si tako zagotovite kar najboljši čas za tako dopustovanje, ta je pozno pomladi ali pa skozi celotno poletje. Garantiram vam, da takega dopusta ne boste pozabili.