CC krema, za tiste dni, ko se vam ne da pudrati

Saj poznate tiste dni, ko bi se zjutraj rade uredile, pa se vam nikakor ne da nanesti pudra? K sreči obstaja rešitev, CC krema, ki je narejena za vsa tista dekleta, ki se jim ali ne da pudrati ali pa so zjutraj v taki naglici, da jih lahko reši samo obarvana krema. Tako je – CC krema je nekaj med kremo in pudrom! Je dovolj prekrivna, da bo skrila majhne nepravilnosti, izenačila kožni ten in prekrila manjše mozoljčke, hkrati pa ni tako „zadušljiva“ kot puder.

cc kremaČe si pudra ne znate pravilno nanesti ali pa, bog ne daj, uporabite napačen odtenek, boste hitro zgledale tako, kot če bi imele masko na obrazu. Delovale boste nenaravno in če boste z izbiro odtenka popolnoma zgrešile, lahko izpadate še starejše, kot ste v resnici. Skratka, z napačnim pudrom lahko popolnoma udarite mimo. CC krema pa je veliko bolj prijazna; uporabljate jo lahko kot navadno kremo, saj njena funkcija  ni samo v prekrivanju nepravilnosti, ampak kožo tudi vlaži in neguje, kar je v teh prihajajočih zimskih dneh, ko bodo temperature padle krepko pod ničlo, še kako pomembno! Če imate težave z mastno kožo in se že nekaj ur po jutranji negi svetite tako, kot če bi se pravkar namazale z oljem, je CC krema ponovno prava izbira za vas, saj kožo tudi matira!

In ne, ni še konec fantastičnih lastnosti, ki vam jih nudi CC krema: ker vsebuje izvleček kofeina, bo koža vidno bolj napeta in prekrvavljena, zaradi vsebnosti svilnatih proteinov pa bo tudi veliko bolj gladka!

CC krema je še posebej primerna za tista dekleta, ki imate težave z zamašenimi porami, saj ne vsebuje komadogenih snovi, ki so običajno glavni krivec za mozolje on ogrce. In pozor – tudi cena je več kot ugodna!