Excel napredni tečaj

Excel napredni tečaj je namenjen vsem, ki bi si radi obogatili in nadgradili vaše osnovno poznavanje Excela. V naprednem tečaju Excela se boste spoznali tudi z vrtilnimi (pivot) tabelami, ki vam bodo pri vašem delu prihranile ogromno časa. Po opravljenem tečaju se boste z enim klikom naučili opraviti delo, ki vam je do zdaj vzelo tudi več ur.

Napredni tečaj ExcelExcel napredni tečaj je priporočljiv za vse, ki ste pri vašem delu zasuti s podatki in jih z osnovnimi funkcijami ne obvladate več. Dejstvo je, da je Excel zelo uporabno orodje, a le če vemo, katera funkcija je najbolj priporočljiva za določeno uporabo. Poleg tega obstaja nešteto bližnjic, ki jih gotovo še ne poznate in boste z določenimi postopki čas obdelave podatkov še dodatno skrajšali. Saj veste, kako je pri Excelu: v bistvu ni »prave« poti, so samo lažje in težje variante. Excel napredni tečaj vam bo pojasnil še tako zapletene funkcije,  ki se vam bodo na koncu zdele otročje lahke in razjasnil marsikateri trik, s katerim bo vaše delo z bazami podatkov postalo mala malica.

Excel napredni tečaj se ne ukvarja z osnovami, zato morate biti vešči uporabe njegovih osnovnih funkcij, preostalo napredno znanje pa boste osvojili na tečaju Excela.