Hitra pošta je dobra rešitev

Ste kdaj že naročali preko spleta? Danes je to postala najboljša in najenostavnejša rešitev za marsikoga, ki enostavno nima časa ali volje preživljati obilice časa v trgovskih centrih. Včasih pa lahko dobite preko spleta neke stvari, ki jih morda v trgovskih centrih sploh ni na voljo ali so samo v tujini. Splet ima zato mnogo prednosti, a kljub temu je dostava tista, ki tukaj igra na koncu naročila glavno vlogo. Specialisti na tine.si, poskrbijo, da je dostava vedno točna in da se vsako naročilo obravnava individualno. Prav tako se hitro odzivajo na vsakršne prošnje ali morda pritožbe kupcev, tako da je pri njih resnično za vse poskrbljeno.

poštaKako torej potekajo naročila in koliko časa traja dostava paketov ali pošte po različnih slovenskih krajih? V naši prestolnici Ljubljani, kurir z avtomobilom, motorjem ali kombijem dostavijo pakete v 1 do 2 urah znotraj in pa tudi v okolici mesta. Dostava poteka direktno do vašega doma, dostavljajo pa se vse od dokumentov, pohištva, pisem, šopkov, malic in celo aparatov. Kaj pa če nujno rabite hiter prevzem kjerkoli v celotni Sloveniji in dostavo v treh do šestih urah? V tem primeru pa je hitra pošta, ki pride že v tem dnevu najboljša izbira. Obstajajo pa še možnosti kot so paketna dostava, ki poteka v 24 urah in pa dostava po celotni Evropi, kjer mora biti prisoten podpis od prejemnika. Ta dostava je lahko naslednji dan ali pa v istem dnevu, navadno okrog 24 ur.

Hitra pošta je torej dobra rešitev za marsikoga, ki paket ali kakršnokoli drugo pošiljko potrebuje zelo hitro in nujno. Spletna stran vam celo ponuja poštni kalkulator, kjer si izračunate ceno dostave po Sloveniji. Preprosto vtipkate iz katerega kraja pride pošiljka, ter vaš kraj, maso te pošiljke in če je zraven tudi odkupnina. Tako enostavno lahko vidite, kakšno ceno bo imela hitra pošta. Če torej potrebujete hitro dostavo, je Tine hitra pošta odlična, saj pakete dostavijo kamorkoli in kadarkoli.