Hitro in enostavno barvanje las

Si ena izmed tistih, ki prisega na barvanje las ali pa imaš rada tvojo naravno barvo? Tudi tiste, ki so zaprisežene ljubiteljice svoje naravne barve, jim včasih zadiši kakšna sprememba. In spremembe so super, dokler so premišljene! Barvanje las, ki nastane iz trenutnega navdiha, pogosto tudi obžalujemo, zlasti ko so prehodi ekstremni: iz plavolaske v črnolasko in obratno.  Saj poznate taka doživetja!

krede za laseBarvanje las po pramenih lahko ustvari vtis želene spremembe, hkrati pa ohrani v večini ohrani vašo naravno barvo las. Ste že slišali za barvanje las s kredami za lase? To je eden izmed najnovejših modnih hitov, ki je obnorel cel svet. Krede, ki se uporabljajo za barvanje las, niso na videz nič kar preveč drugačne od tistih, ki jih otroci uporabljajo za risanje po tablah in stenah. No, s to razliko, da prej omenjenih kred si nikakor ne nanašate na lase, saj niso za to ustvarjene! Če boste to naredile, bodo vaši lasje postali prašni in sivkasti, barva ne bo niti približno tako izrazita kot če bi to naredile s kredami, ki so namenjene za barvanje las.

Glavno bistvo teh kred je, da si lahko na hitro pobarvate nekaj lasnih pramenov in že imate popolnoma prenovljeno pričesko. Barvanje las po tem postopku seveda ni obstojno in tudi če z barvo ne boste zadovoljne, se je lahko zelo hitro znebite: glavo pod tuš in to je to!

Res pa je, da je barvanje las s kredami za lase ponavadi v bolj „odštekanih“ odtenkih, čeprav se dobijo tudi bolj naravne in klasične barve (kostanj, temno rjava, rdeča itd.). Z malo domišljije in nekaj prakse se bo barvanje las spremenil v pravo mojstrovino! Ustvariš lahko slikovit ombre stil ali odštekane fatalne pramene v temno rdeči barvi. In vse to lahko narediš popolnoma sama doma in za zelo ugodno ceno!