Hladilniki Miele – ohranite živila sveža

hladilnik

Hladilnik predstavlja enega osnovnih kosov bele tehnike, ki ga lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Mielejevi hladilniki navdušujejo s posebnimi značilnostmi, ki omogočajo, da vsako živilo shranjujete pri optimalnih pogojih in tako ohranjate njegovo svežino. Naj gre za vgradne ali prostostoječe aparate ali pa aparate posebnega razreda – vsi Mielejevi hladilni aparati na udoben način prispevajo k zdravemu in sodobnemu življenju.

Hladilni aparati Miele so na voljo v različnih višinah in širinah, zato ponujajo vedno optimalno rešitev za vašo kuhinjo. Pohvalijo se lahko tudi z notranjostjo XL, ki ponuja bistveno več prostora in udobja za shranjevanje vaših živil tako v hladilnem delu kot v zamrzovalnih predalih. Večja uporabna globina v hladilnem delu omogoča tudi, da posebno velike in nerodne predmete, npr. cel pekač živil za peko, veliko lažje spravite v hladilnik.

Ker ima odgovornost do našega okolja v podjetju Miele že dolgo tradicijo – že več kot 115 let – je  samoumevno tudi, da hladilniki Miele dosegajo najboljše vrednosti energijske učinkovitosti. Skoraj vsi hladilniki in zamrzovalne omare Miele dosegajo najboljša razreda energijske učinkovitosti A++ ali A+++, kar je dokaz , da se dandanes moč in energetska varčnost lahko dopolnjujeta.

Vsak aparat je bil razvit posebej za svoj namen in izpolnjuje najvišje zahteve po kakovosti in vzdržljivi funkcionalnosti. Tudi čudovit Mielejev dizajn je takoj prepoznaven – žlahtni materiali in čiste linije, ki segajo tudi za sprednjo stran. To je Miele.