Keratinski podaljški

Kolikokrat ste imeli priložnost v raznih reklamnih vsebinah zaslediti super zapeljivo dolgolasko? In ne samo v oglasnih vsebinah, tiskanih medijih, itd.? Velikokrat, kajne? Vse imajo tako lepe, sijoče in dah jemajoče se lase. Le kako jim uspe? Verjetno ste pomislili, da vse te dame za svojo lepoto tudi poskrbijo drugače. Predvsem za lase, ki jih krasijo. In ste se spomnili lasnih podaljškov, kajne?

Zakaj pa ne? Ko nam omogočajo tako varno, hitro, enostavno in učinkovito pot do dolgih, sijočih las! Z lahkoto postanemo dolgolaska. Ena možnost podaljševanja las, je podaljševanje s podaljški, katerim rečemo keratinski podaljški. Ti podaljški so eni od najbolj rabljenih podaljškov za podaljševanje las.

Keratinski podaljški so zelo hitro postali moden hit, seveda, zaradi svoje uporabnosti in tudi dostopnosti. Hitro so se širili po svetu in našli mesto tudi na naših policah v bolje založenih frizerskih trgovinah, salonih, na spletu. Poleg ogromno prednosti, se običajno izpostavlja dolga življenska doba, saj so keratinski lasni podaljški čopki iz pravih las, katere potem s posebnimi kleščami vstavljamo v svoje lase. Nekaj mesecev jih potem pustimo, odvisno je od rasti naših naravnih las.

Keratinski lasni podaljški so zelo hvaležni podaljški saj ne zahtevajo posebne previdnosti pri ravnanju, oziroma, z njimi lahko počnemo prav vse, kar počnemo z naravnimi lasmi, torej jih likamo, barvamo, kodramo, ipd.

Dodatna prednost teh podaljškov je tudi vzdrževanje, saj ne zahtevajo posebne nege, morebiti kakšen preparat ali dva, zato, da so vedno videti sijoči, lepi in mehki, kar pa je seveda pogoj tudi za vzdrževanje naravnih las, v kolikor jih želimo v opisanem stanju.

Sedaj se nam več ni potrebno čuditi nad lepoto dolgih las, jih samo občudovati in si jih želeti. Sedaj jih lahko imamo tudi sami in to zelo enostavno, hitro in finančno dostopno. Keratinski podaljški so rešitev, katero smo čakali dolgo in še nekaj let nazaj si nismo mislili, da bodo kdaj obstajali.