Najboljše tekalne steze pod $2000

Tekalne steze tega cenovnega razreda prinašajo nekaj dodatnih lastnosti, ki bodo izjemno všeč določenim uporabnikom. Napredne možnosti naklona, boljše lasnosti konzole in višje kapacitete teže so razlog, zakaj so tekalne steze priljubljene med tistimi, ki želijo nekaj več od osnovnega.

Tekalna steza NordicTrack C990
C990 tekalna steza se lahko s številnimi lastnostmi primerja s ProForm Power 995i. Ima 3.0 CHP DurX™ motor, ki uporablja dva posebna hladilna ventilatorja, ki zmanjšujeta tako hrup, kot vibracije. Omogoča hitrost do 12 milj na uro in naklon do 12%.
Krov ima NordicTrack FlexSelect oblazinjenje na 20″ X 60″ površini. To omogoča udobno vadbo tudi za tekače na dolge proge.
Kje se C990 tekalna steza razlikuje od ProForm Power 995i je večinoma v lastnosti konzule. C990 ima 32 pred-programiranih vadb, ki so zasnovane s strani profesionalnih trenerjev in so prikazane na 7” zaslonu na dotik. Ta barvni zaslon na dotik omogoča splet, zato se lahko povežete z iFit, brskate po spletu ali pa uporabite Google Maps in simulirate tekašne poti. To je lahko odličen način, da preženete dolgčas in sledite vsem vadbenim parametrom.

C990 ima doživljenjsko gaancijo na okvir in motor, 3 leta na druge dele in 1-leto na delo. Če iščete nekaj dodatne tehnologije, ki bo oživila vaše treninge, potem e C990 odlična izbira.

Zložljiva tekalna steza LifeSpan TR3000i
Tekalna steza LifeSpan TR3000i nima tako velikega motorja ali tekalnega krova, kot bi morda pričakovali glede na ceno, a trdni okvir z dodatno kompresijo blaženja ta model delata bolj priljubljen med težjimi uporabniki.

Z 2.75 CHP motorjem omogoča hitrost do 12 milj na uro. Krov velikosti 20″ X 56″ omogoča naklon za 15 različnih stopenj. 8 kompresijskih šokov je posamezno zasnovanih tako, da ustrezajo uporabnikom do teže 175 kg, zaradi česar je steza odlična izbira za tiste, ki iščejo napravo za izgubo teže.
Konzola ima 6” barvni zaslon, ki je nekoliko manjši od drugih modelov tega cenovnega razreda. Ima 19 različnih vadbenih programov, možnost uporabe LifeSpan kluba pa omogoča, da sledite svojemu načrtu in ciljem. Prav tako je omogočeno Bluetooth povezobanje in USB priključki, s katerimi lahko povežete svoje naprave in sinhronizirate podatke.
Ima garancijo, ki ustreza cenovnem razredu. Ogrodje in motor imata doživljenjsko garancijo, drugi deli pa imajo garancijo 5 let.