Naravni clip on podaljški

naravni clip on podaljškiNaravni clip on podaljški so narejeni samo iz naravnih človeških las. Kar pa jim zagotavlja edinstveno kvaliteto, saj so to najbolj kvalitetni lasni podaljški, ki jih lahko najdete na trgu. Izgledajo povsem naravni, zato nihče ne bo opazil, da imate v svoje lase vpete podaljške. Velika prednost naravnih clip on lasnih podaljškov je tudi ta, da jih lahko obdelujete na različne načine (šamponiranje, barvanje, ravnanje, kodranje …) in se ne bodo poškodovali. Z njimi lahko ravnate prav tako, kot bi ravnale s svojimi naravnimi lasmi.

Na trgu so naravni clip on podaljški označeni z imenom Remy. To ime predstavlja najbolj kvalitetne človeške lase na trgu. Ti naravni lasni podaljški imajo značilnosti:

  • Lasje so kvalitetno izbrani in posamezno razporejeni v isto smer rasti. Kar pa lasem preprečuje, da bi se vozlali in zapletali.
  • Pri teh podaljških se uporabljajo samo najboljši neobdelani lasje, ki nikoli niso bili barvani. Šele ko so lasje izbrani po Remy standardih,  lahko gredo v nežno obdelavo, ki poskrbi za to, da se lasje očistijo ter, da povrhnjica ostane nedotaknjena, hkrati pa se jim doda moč in barva. Tako dobimo mehke, žametne in sijoči lase, ki trajajo in trajajo.

Naravni clip on podaljški oziroma Remy podaljški, pa imajo tudi različne izvore:

  • Kitajski Remy lasje – so najcenejši in običajno so zelo gladki in temni. Imajo grobo in debelo teksturo zato se ne priporočajo posameznicam, ki imajo gladke in svilnate lase. Prav tako jih je tudi težje barvati zaradi njihove originalne temne barve.
  • Brazilski Remy lasje – narejeni so iz naravnih las, ki nikoli niso bili barvani, kemično obdelani ali kodrani/ravnani. Za prilagoditev posameznicam jih lahko oblikujete na različne načine: barvanje, termična obdelava.
  • Evropski Remy lasje – ti lasje imajo nepoškodovano povrhnjico, to pa pomeni, da so vse korenine usmerjene v eno smer – podobno kot naravno rastoči lasje.