Otroška trgovina na spletu

Spletno nakupovanje je vsak dan bolj aktualno. Po začetnem nezaupanju se vse več Slovencev poslužuje nakupov preko spleta. V tujini je tako leta 2013 vsaj en nakup preko spletne trgovine opravilo že več kot 40% uporabnikov. Pri nas je bil ta odstotek polovico manjši,  20%. Po zadnjih podatkih pa naj bi vsaj en nakup preko spleta opravilo že 70% uporabnikov spleta. Iz tega povprečja ne izstopajo niti spletni nakupi otroške opreme v spletnih otroških trgovinah.

Tudi zato se je v Sloveniji v zadnjem času pojavilo kar nekaj novih otroških trgovin, ki prodajajo samo preko spleta in delajo konkurenco obstoječim, že dodobra uveljavljenim in prav je tako, saj konkurenca niža cene za kupce in cene približa cenam v tujini, kar dolga leta v Sloveniji ni ravno veljalo.

Med ostalimi pa je že kar nekaj let na spletu tudi otroška trgovina Bimbo s sloganom »Samo najboljše za vašega otroka«, ki svoje stranke razvaja z izredno ponudbo otroške opreme in ostalih izdelkov, katere potrebujete pri odraščanju otroka. Na njihovih straneh, ki so odzivne najdete zares veliko izbiro otroške opreme po zelo konkurenčnih cenah. Pri nekaterih artiklih so celo daleč najbolj ugodni pri nas. Na Bimbo.si najdete celovito ponudbo vodilnih zahodno evropskih blagovnih znamk. Naj izpostavimo le najbolj iskane: Stokke, Quinny, Jane, Bebe Confort, Hauck, Inglesina, Mima in seveda Peg Perego. Vendar se seznam tu ne konča, a ga je preveč, da bi vse navajali.

V času pisanja tega članka nam je kategorija z otroškimi vozički vrnila 582 rezultatov. Ne predstavljam koliko časa bi potrebovali za pregled tako obširne ponudbe. Zato so vam v pomoč obširni filtri s katerimi v trenutku odstranite tiste izdelke, ki vas ne zanimajo. Potrebnih je le nekaj klikov in pred vami so samo še vozički, ki vas resnično zanimajo.

Podobno obširna je ponudba v vseh kategorijah otroške opreme. Izbirate lahko previjalno mizo, prenosno posteljico, stajico, stolček za hranjenje ali avtosedež. Povsod vas čaka podobno obširna izbira. Precej manjša izbira je le pri otroških oblačilih, ki kot videti niso primarna ponudba na Bimbo.si.

Otroška trgovina Bimbo.si ima presenetljivo veliko izbiro šolskih potrebščin in šolskih torb. Tu smo opazili, da je njihova ponudba bistveno drugačna od ostalih papirnic in trgovin s šolsko opremo. Pri njih smo zasledili motive, ki jih v drugih trgovinah nismo našli. Tu mislimo predvsem motive iz risank, ki so obnorele svet: Ledeno kraljestvo, Maša in medved, Minioni in podobni.

Bimbo.si se je že kar dobro umestil v slovenski spletni sejem in s ponudbo, kot jo imajo lahko brez težav postane tudi vaša otroška trgovina.