Svilnato gladka koža nog in telesa, ki traja in traja

Želja vseh žensk je gladka koža – predvsem koža nog, ki bi bila na otip gladka kot svila in to brez večjega truda. Realnost žal ni taka – ženske se še kako trudimo, da bi imele popolno(ma) gladke noge, pa zaradi različnih tipov kože, dlačic, načina britja in občutljivosti kože to zelo težko dosežemo. . V zadnjem času je zelo popularno odstranjevanje dlak s tehnologijo IPL (intenzivna pulzna svetloba), ki ponuja neinvaziven način za odstranjevanje dlačic in dolgotrajne rezultate. Inovativna svetlobna tehnologija pri tem prekine cikel ponovne rasti dlačic, zaradi česar dlačice čez nekaj depilacij prenehajo rasti. Takšen rezultat je verjetno želja vsake ženske, je pa res, da so marsikateri pripadnici nežnejšega spola IPL aparati še vedno cenovno težje dostopni.
Najlažja in najhitrejša pot do gladkih nog je zagotovo uporaba britvice, a kaj ko to zaleže samo za kakšen dan, mogoče dva, dlake pa so po britju še močnejše in bolj opazne. Vsem, ki ste se že naveličale stalnega britja, svetujemo, da si za odstranjevanje dlačic omislite depilator, ki izpuli dlačice iz kože skupaj s korenino. Njihova največja prednost je višja uspešnost pri dolgoročnem odstranjevanju dlačic, slabost pa neprijetna bolečina, draženje kože in vraščanje dlak. Na bolečino se večina žensk hitro privadi in je po nekajkratni uporabi skoraj ne občuti več, draženju kože in vraščanju dlačic pa se lahko izognemo. Se sprašujete kako? Preprosto – le nikar ne kupujte (cenenih) depilatorjev slabe kakovosti, ampak raje izberite najbolj kakovostnega, ki bo bolj prijazen do vas in vaše kože.

depilator

Gladka koža več tednov

Kaj pa je tisto kar imajo najbolj kakovostni depilatorji v primerjavi s manj kakovostnimi? V prvi vrsti je to enostavna uporaba, s katero poskrbijo za učinkovito depilacijo in izboljšano skrb za telo. Najboljši med najboljšimi so zagotovo depilatorji Philips, ki so primerni za nego celotnega telesa – lahko ga uporabljate za noge, telo, obraz, na predelu bikinija, pod pazduhami in tudi nad ustnicami. Najboljše pa je, da je primeren za suho in mokro uporabo, kar pomeni, da ga lahko uporabljate tudi v kadi ali pod prho! To pa, drage dame, pomeni, da ni treba več posebej načrtovati urnika za depilacijo nog in ostalega telesa, saj lahko enostavno vse opravite med tuširanjem ali namakanjem v kadi. Za enostavno, nežno in udobno uporabo med kopanjem ali prhanjem poskrbi tudi nedrseč ergonomski ročaj v obliki črke S, ki omogoča najboljši nadzor in lažji doseg z naravnimi in natančnimi gibi po vsem telesu. Za piko na i pa poskrbi še edinstvena lučka Opti-light, ki zagotavlja, da ne spregledate niti najbolj drobnih dlačic. Temu v pomoč je tudi sama depilacijska glava, izdelana iz trpežnega keramičnega materiala, ki z edinstvenimi drobno narebrenimi keramičnimi diski zanesljivo zgrabijo vse dlačice, tudi najbolj drobne. Optimalne in dolgotrajne rezultate pa boste seveda dosegli, če depilator uporabljate pod 90-stopinjskim kotom.

Popolno razvajanje

Da pa depilacija ne bi bila samo obvezno in mukotrpno opravilo, so pri Philipsu dodali tudi celo zbirko (do kar 9!) nadvse uporabnih dodatnih nastavkov, ki so bili oblikovani za popolno ujemanje z vašo osebno lepotilno rutino. Med drugimi sta priložena prirezovalna glava in glavnik za predel bikinija, s katerima lahko zelo enostavno prirezujete in oblikujete dlake na občutljivih intimnih predelih ali pa jih popolnoma odstranite. Njuna dopolnitev je tudi pokrovček za nežno odstranjevanje neželenih obraznih dlak in pokrovček za občutljive predele za odstranjevanje dlak pod pazduhami in na predelu bikinija. S tem postane urejanje intimnih predelov in obraza nežno in nič več tako neprijetno opravilo. Za najboljše in najbolj optimalne rezultate odstranjevanja dlačic sta priložena tudi pokrovček za napenjanje kože med depilacijo in masažni pokrovček, ki po koncu blaži rahlo neprijeten občutek depilacije. Zelo priročen dodatek je tudi električno strgalo za stopala z edinstvenim in zelo natančnim vrtljivim diskom 3 v 1, ki poskrbi za svilnato gladko kožo vse od pete do prstov. Vrtljivi disk lahko uporabljate na tri načine: ravna površina je najprimernejša za večje predele, zgornji del za manjše predele, zaobljene stranice diska pa so najboljše za predele, kjer morate biti izjemno natančni. Zagotovo najboljša in najbolj priročna dodatna nastavka pa sta nastavek za masažo telesa in ščetka za piling telesa. Prvi doseže globlje plasti kože, s čimer poskrbi za sproščene mišice in stimulacijo krvnega obtoka na vašem vratu, ramenih in nogah in posledično kožo sprošča, pomirja in zagotavlja njen sijoč videz. Druga, ščetka za piling, pa z nežnim pilingom odstranjuje odmrle kožne celice. Kar 48.200 hipoalergenih finih ščetin nežno in učinkovito odstranjuje odmrle kožne celice in spodbuja regeneracijo površine kože – ta naprava tako zagotavlja učinkovitejši piling kože kot samo ročni piling. Najbolj priporočljivo je, da ščetko uporabite 24 ur pred depilacijo in s tem zelo učinkovito preprečite tako zelo nezaželeno in neprijetno vraščanje dlačic.
odstranjevanje dlačic

Če so se vam tekom branja še porajali kakšni dvomi glede nakupa Philipsovega depilatorja, je zadnja poved zagotovo prevesila tehtnico na stran nakupa – ženski depilatorji Philips se namreč prilagodijo vsem vašim potrebam in z vsemi dodatnimi nastavki preprečijo vse neprijetnosti in poskrbijo za svilnato gladko kožo, ki traja in traja. Drage dame, nikar ne oklevajte in hitro napišite pismo vašemu Božičku.