Tečaj Excel napredni

excel

Tečaj Excel napredni je namenjen vsem, ki želijo nadgraditi svoje znanje iz programa Excel, in sicer do te mere, da bodo obvladovali program do potankosti. Na tečaju Excel napredni vam bodo pokazali vse trike in zvijače, ki jih lahko uporabljate pri svojem delu, naučili pa vas bodo ustvarjati tudi strokovne analize, kako brskati po podatkih in še veliko več.

Znanje zahtevnega Excela je danes zahtevano že praktično v vseh službah ne glede na to, katero delovno mesto zasedamo. Zato na tečaj Excel napredni vabimo komercialiste, poslovne sekretarje, računovodje, analitike, samostojne podjetnike in skratka vse, ki si želijo pogobiti svoje znanje iz programa Excel.

Tečaj Excel napredni vam bo dal res široko področje znanja. Spoznali boste metode naprednega urejanja ter dela s podatki. Naučili se boste uporabe naprednih funkcij, ki vam bodo olajšale razne analize, iskanja, statistike, obdelavo podatkov, itd. Naučili se boste poiskati najboljšo rešitev danega problema, prav tako pa boste znali učinkovito odkrivati napake na delovnih listih.

Tečaj Excel napredni vas bo seznanil tudi z vrtilnimi tabelami, ki vam bodo še kako poenostavile delo. Na podlagi izračunov boste lahko pripravili različne možne vrste scenarijev in jih primerjali z najslabšimi, optimalnimi in najbolj pričakovanimi rezultati. Delo boste poenostavili tudi z uporabo makrov: naučili se boste snemanja. Izvajanja, urejanja in brisanja makrov.

Po koncu tečaja Excel napredni boste znali izdelati kompleksnejše analize ter poročila. Na tečaju boste delali na sodobnih prenosnih računalnikih, ki s svojo zmogljivostjo zagotovijo optimalno hitrost učenja. Poleg tega boste prejeli tudi gradivo v tiskani obliki. Za napredno znanje Excela obiščite tečaj Excel napredni. Prepričani ste lahko, da boste s tečajem popolnoma zadovoljni!